Haber

Açık üniversite kayıtları ne zaman? Açıköğretim (OF) bahar yılı ne zaman başlayacak?

Açık öğretim üniversite kayıtları ve açık öğretim (OF) bahar yılı ne zaman başlayacak merak ediliyor. Yükseköğretim Heyeti, 2022-2023 bahar yarıyılı eğitim ve öğretimi ile ilgili soruları sosyal medya hesabından paylaştı. 2022-2023 bahar yılının ne zaman başlayacağı ve AÖF bahar yılının ne zaman başlayacağı öğrenciler tarafından araştırılıyor. Açık öğretim üniversite kayıtları ve Açık öğretim (OF) bahar yılı ne zaman başlayacak soruları geliyor. Açık üniversite kayıtları ne zaman? Açıköğretim (OF) bahar yılı ne zaman başlayacak? Detaylar burada…

AÇIKÖĞRETİM ÜNİVERSİTELERİ KAYITLAR NE ZAMAN YAPILIR?

06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilimizi doğrudan etkileyen depremler nedeniyle Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde depremden etkilenen öğrencilerimizin ücret muafiyeti talep etmeleri halinde transfer öğretim materyali ve laboratuvar/uygulama ders ücreti 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Döneminde ücret alınmayacaktır.

Kayıt yenileme işlemleri;

13 Şubat 2023 Pazartesi gününden itibaren,

02 Mart 2023 Perşembe günü saat 22:00’de sona erecektir.

Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşturulmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yenileyemeyeceklerdir.

Yeni kayıt yaptıran öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmaz. Öğrenciler bir yarıyılda toplam 45 AKTS kredisini geçmemek üzere en fazla 10 ders seçebileceklerdir.

Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.trAdres, Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu temasından e-Devlet şifresi veya öğrenci şifresi ile yapılacaktır.

AÖF BAHAR YILI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2022-2023 bahar yılının ne zaman başlayacağına 20 Şubat 2023 tarihi itibariyle yükseköğretim kurumlarının yetkili kurulları karar verecek. Dolayısıyla şu an kesin değil.

Yükseköğretim kurumlarımızda 2022-2023 bahar yarıyılı eğitim ve öğretimi ile ilgili soru ve cevaplar pic.twitter.com/9BxkgmB3Tc

— Yüksek Öğretim Kurulu (@YuksekogretimK) 19 Şubat 2023guclukonakajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu