Haber

Bakan Koca: 294 yaralıdan 18’i ağır!

ANKARA (İGFA) –Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün gece Hatay’da meydana gelen iki depremle ilgili son sağlık bilgilerini paylaştı.

Sağlık Bakanı Hulusi Akar ile AFAD Uyum Merkezi’nde yaptıkları görüşmede Hatay’da meydana gelen iki depreme yakalanan Sağlık Bakanı Fahettin Koca, son depremlerde 294 yaralı olduğunu, 18’inin durumunun ağır olduğu, ilk tıbbi müdahalenin ardından Adana ve Dörtyol’a hava ve ulaşım seferlerinin gönderildiği öğrenildi. karayolu ile taşındıklarını açıkladı.

SON DEPREMLE BAZI SAĞLIK KURUMLARINDA ÇATLAKLAR OLUŞTU, HEDEFLENEN ÖNLEMLE HASTA SEVKATI YAPILDI

Bakan Koca, tüm ilçelerde bulunan Sahra Hastanelerinin hastalara gerekli hizmeti vermeye devam ettiğini belirterek, “Bu üçüncü depremde 6 Şubat depremlerinden sonra hizmetlerine devam eden bazı sağlık kuruluşlarımızda tamir edilemeyen bazı çatlaklar oluştu. Şu anda detaylı olarak incelendi, gözlemleri yapıldı ve tedbir amaçlı olarak hastalarımız yaralılarımıza sevk edildi.Hastalarımıza, bölge halkına ve tüm ülkemiz halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Allah acılarımızı dindirsin. sıhhat ve afiyet, yeni acılar ve dertlerden muhafaza eyle” dedi.

haber-emet.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu