Teknoloji

Elon Musk’ın Twitter Ana Sayfasında Gösterilen Gönderileri

Twitter’ı 44 milyar dolara satın aldı. Elon Musk platformla ilgili oldukça dikkat çekici bir karar almışa benziyor. Çünkü Twitter’a girip göz atan kullanıcılar, takip etseler de etmeseler de Elon Musk’ın paylaşımlarını görmeye başladılar.

Twitter’da yapılan paylaşımlar “Sizin İçin” ve “Takip Ediliyor” şeklinde iki farklı bölüm altında görüntülenir. Eğer Sana özel Bölüme girip biraz göz gezdirirseniz Elon Musk’ın yaptığı paylaşımları sık sık görmeye başlayabilirsiniz. Üstelik bu bir hata değil . Edinilen bilgilere göre Musk, platform algoritmasının bu şekilde çalışması için talimat verdi. Ekip, Musk’ın istediğini yaptı.

Elon Musk, düşük izlenme oranı nedeniyle bir yazılım geliştiricisini kovdu!

Elon Musk, birkaç gün önce dikkat çekici bir gelişme ile gündeme geldi. Edinilen bilgiye göre Musk, yaptığı paylaşımların izlenme sayısı çünkü düşük Yazılımcılar ile görüştüm. Bu görüşme sonucunda bir mühendis işten atıldı. Yapılan incelemelerde Twitter algoritmasında rastgele bir hata tespit edilmedi. İşin aslı, kullanıcıların Elon Musk’a sahip olduğu. ilgisini kaybetmişti . Çünkü Musk’ın hesabı, Nisan 2022’de platformdaki en popüler hesaplar arasında yer almıştı.

Elon Musk’tan Açıklama: Takipte kalın

Elon Musk, kısa bir süre önce Twitter’da yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı: “Algoritmada” ayarlamalar yaparken lütfen bizi izlemeye devam edin.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu