Haber

Gönüllü ordusu Konak’ta seçime hazır

28 Mayıs’ta yapılacak 13’üncü Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci versiyonunda, Konak’ta çalışacak gönüllülerle öne çıkan Konak Belediye Başkanı Abdul Batur, şehrin geleceği için herkesin görevinin başında olacağını söyledi. tek bir maçın bile boşa gitmesine izin vermeyeceklerini vurguladı. Batur, “28 Mayıs hepimize bayram olacak” dedi.

Konak Belediye Başkanı Abdulbatur, CHP Konak İlçe Başkanlığı’nın, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci sağlık seçiminde Konak’ta görev alacak CHP’li sandık gönüllüleri için İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde düzenlediği eğitim toplantısına katıldı. 13. Başkanlık. Gönüllülerin CHP Parti Okulu Fen Bilimleri Üyesi Cahit Kişioğlu’ndan özellikle sandık güvenliği konusunda eğitim aldığı toplantıda, Konak Belediye Başkanı Abdul Batur’un yanı sıra CHP İzmir Bakan Yardımcısı Murat, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğulları. Konak Kent Konseyi üyeleri ve muhtarlar da hazır bulundu.

Aslanoğlu: Sizler sayesinde ülke aydınlığa kavuşacak

Gönüllülerin tam katılım gösterdiği toplantıda konuşan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “14 Mayıs’ta oynadığınız tek maçı boşa çıkarmamaya çalıştınız, bir tek maçın bile boşa gitmediğini size borçluyuz. Sizler bu topluma hem öncü hem de örnek oldunuz. 28 Mayıs’ta bu şanlı görevi bir kez daha yapacağız. Sandığın ve vatandaşın tercihini ortaya koymak sizin elinizde. Bu harika bir plan ve bir kez daha demokrasi misyonu yapacaksanız, gerçeklerin ortaya çıkması için de misyon yapacaksınız. Sizi yine yoruyoruz ama sizlerin sayesinde ülke aydınlanmaya kavuşacak.”

28 Mayıs’ta seçim atmosferinin gergin olabileceğini belirten Aslanoğlu, “Kazanan biziz; İzmir’de 68.7 ile ‘Erdoğan gitsin’ diyen partiyiz. Bu yüzden biraz daha sakin, biraz daha mantıklı davranacağız ve gerginliğe izin vermeyeceğiz. Hareketsiz kalacağız. sizden ricam; Bir durumla karşılaşırsanız veya aklınızda tek bir soru işareti bile varsa okul yöneticilerinize ve avukatlarınıza danışın. Bunu birlikte çok iyi yapacağız. 28’inden sonra sabaha kadar uzun görevler olacak ama sabah uyandığımızda pırıl pırıl bir Türkiye ile uyanacağız. Hepimiz bir kez daha ışığa uyandıysak, bu sizin sayenizde olacaktır.”

Bakan: Kazanmak sorun değil

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan da 28 Mayıs seçimlerinde bir oyun bile çok değerli olduğunu belirtti. “O bir oyu korumaya çalışıyoruz” diyen Bakan, sandığa gitmeyen seçmeni sandığa taşımanın ve yanlış oy kullanımının önüne geçmenin çok değerli olduğunu vurguladı.

“Ne kadar çok seçmen getirebilirsek, aradaki farkı kapatma ve öne geçme olasılığımız o kadar artar. Ellerindeki tüm imkanlara rağmen, halkın tüm imkanlarına rağmen, vatandaş üzerinde ciddi bir baskı oluşturmasına rağmen alabildikleri en yüksek oy sayısı olan 49,5’u almayı başardılar. Diğer seçmenler muhalefet seçmenleridir. Dolayısıyla bu seçimi kazanmak sorun değil. Hepimiz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeliyiz. Toplumsal ve siyasal konularda analiz üretmek için eleştirmek yeterli değildir. Buraya gelerek bir şeyler yapıyorsunuz, adım atıyorsunuz ve buraya gelerek yürek gösteriyorsunuz. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim.”

Batur: Destan yazdın

Konak Belediye Başkanı Abdul Batur, 14 Mayıs seçimlerinde Konak’taki tüm sandık görevlilerinin görevinin başında olduğuna dikkat çekerek, “Konak’taki sandık görevlilerimiz, okul müfettişlerimiz, bilişim sorumlularımız hepsi görevinin başına gitti. bir destan yazdı. Sadece beş kişi gelmedi, onların da mazeretleri vardı. Seni kutlarım. Pazar değerlidir. Gerçekten de ülkenin geleceği, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği için çok değerli bir seçimdir. Sandıklara sahip çıkan, bir maçın bile boşa gitmemesi için büyük emek harcayan, o sandığa gidecek yürek ve cesareti gösteren siz değerli arkadaşlarım hepinizi bir kez daha yürekten kutluyor ve teşekkür ediyorum. sabah 6’dan gece 2’ye kadar çantalarla birlikte gişe konseyi. Konak’ta görev yapan tüm hukuk meclisi arkadaşlarımıza, Önder’den tüm avukat arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bir oyumuzu boşa çıkarmadılar. Şimdi önümüzde bir çabamız daha var. Bu bizim çabamız. Pazar günü bu görevi en iyi şekilde yapacağınıza eminim” diye konuştu. Batur, CHP İzmir İl Başkanlığı’na da seçim sürecindeki başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

“Hepinize güveniyorum”

28 Mayıs seçimlerinde kazananı sadece bir oyunun belirleyeceğine işaret eden Batur, “Bir oy bile çok önemli. Bu nedenle sabah 6’da sandıkta olmanızı rica ediyoruz. Herşey iyi gidiyor; asla kötümser olma. Umudumuzu yitirdiğimiz anda bu işi baştan kaybediyoruz. Onun için kaybetmeyi göze alamayız. Hepimiz sahada olacağız, bir arada olacağız, dayanışma içinde olacağız. Tek bir oyu bile boşa harcamayacağız” diyen Batur, şöyle devam etti:

“Gözlerinde umut görüyorum. 28 Mayıs akşamı hepimizin bayramı olacak. Öyle bir kutlama yapacağız ki İzmir yerinden kıpırdayacak. İki aday var ve herkes aradaki farkı görüyor ama bazıları körü körüne takip ediyor. Ülkeyi yönetecek, ülkeye can verecek, ülkeye barış getirecek tek aday vardır: Kemal Kılıçdaroğlu. Hepimiz onun peşindeyiz. İnşallah haftaya Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü cumhurbaşkanı olarak Çankaya’ya göndereceğiz. Hepinize güveniyorum.”

“Konak’ta yüzde 70’in üzerine çıkalım”

Konak’ın 14 Mayıs seçimlerinde tarih yazdığına değinen Batur, “Yerel seçimlerde yüzde 63 oy aldık, üzerine 5 puan koyduk ve yüzde 68’e çıktık. Ama başarının sonu yok. En büyük desteğimizi yüzde 70’in üzerinde Konak sonucu, yüzde 70 civarında İzmir sonucu ile Cumhurbaşkanımıza ve Cumhurbaşkanımıza vereceğiz. Kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız” dedi.

Küçük oğullarından: Sandıklar sana emanet

CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğulları, “Gençliğimiz, kararlılığımız ve umudumuz var. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13’üncü cumhurbaşkanı yapacak enerjimiz ve kararlılığımız var.” 14 Mayıs seçimlerinin ardından Türkiye Gönüllüleri, Oy ve Ötesi gibi sivil inisiyatiflere geniş kitlelerin katıldığına işaret eden Küçükoğulları, “Görünüşe göre birinci tur sonucu bazı seçmenleri harekete geçirdi. Bu salondakiler zaten savaşmaya hazır. Zaten gözlerinde görünür. Bu topraklar bizim. Biz bu vatanı sokakta bulmadık. Dağ dumanla kaplandı. Gümüş akışı asla durmaz. Güneş artık ufuktan doğuyor. Yürüyelim çocuklar. Demokrasi için, laik Cumhuriyetimiz için, vatanımız için, bayrağımız için, çocuklarımızın geleceği için yeniden sandık başına gidiyoruz. Küçükoğulları’ndan yaptığı konuşmada CHP’nin terörün her türlüsüne karşı olduğunu vurgulayarak, CHP’nin altı okundan birinin temsil ettiği Atatürk milliyetçiliğinden asla taviz vermeyeceklerinin altını çizdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberayvacik.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu