Haber

Murat Kurum Risksiz İstanbul projesini anlattı

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Risksiz İstanbul Tanıtım Toplantısı’nda konuştu.

Toplantıda Siztem İstanbul’un detayları slayt gösterisiyle tanıtıldı. Giriş bölümünde ” System İstanbul sadece çözüme odaklanan bir vizyondur. Kentsel dönüşümle risksiz İstanbul. İstanbul’da riskli yapı kalmayıncaya kadar çalışacağız. Biz hazırız, İstanbul hazır, Türkiye hazır…”Onun sözleri yer aldı.

Daha sonra kürsüye gelen Kurum, konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

“İstanbul’un artık sevgiye, kucaklaşmaya, hoşgörüye ve kardeşliğe ihtiyacı var”

Çok teşekkür ederim. İstanbul’un artık sevgiye, kucaklaşmaya, hoşgörüye, kardeşliğe ihtiyacı var. Tüm İstanbullular için bu kardeşlik ve dostluğu daha da büyütmek için siz değerli dostlarımızla birlikteyiz. Sizleri sevgi, saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Türkiye Asır İstanbul Vizyon Toplantımızın ardından ikinci toplantımız olan Afete Dayanıklı Risksiz İstanbul Tanıtım Toplantımız için yeniden bir aradayız.

“Birlikte İstanbul’u Türkiye’nin lokomotif şehri yapacağız”

Değerli İstanbullular, hedefimizi en başından beri belirttik. Hep birlikte İstanbul’u Türkiye’nin lokomotif şehri yapacağız. İstanbul’umuzu afetlere karşı nasıl hazırlayacağımızı tüm detaylarıyla anlatacağız. Sunumumuzu kentsel dönüşümden kent meydanlarına, sanayi alanlarımızın dönüşümünden iklim değişikliğiyle mücadelemize kadar geniş bir yelpazede gerçekleştireceğiz.

“Tüm ekibimizle çok çalışıyoruz”

Bugün bizi izleyen ve burada olan tüm İstanbul sevdalılarının aynı ideal etrafında toplandığını da çok iyi biliyoruz. Hepimiz İstanbul’a hizmet etmeyi en büyük görev ve sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Tarihimizden aldığımız ilhamla birlikte keyifli bir geleceğe hazırlıyoruz.

İstanbulluların gurur duyacağı bir belediyecilik anlayışının bu şehrin her sokağına hakim olması için tüm grubumuzla, Cumhur İttifakımızla, belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle birlikte canla başla çalışıyoruz.

Bu yolda ilerlerken İstanbulluları sadece dinleyici olarak görmüyoruz.

“25 yıldır Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çalışıyoruz”

Milletimizin her bir ferdini paydaşımız ve İstanbul’u yönetecek ekibin bir üyesi olarak görüyoruz. Sokakta her zaman söylediğim gibi, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bugün değil, 25 yıldır İstanbul’un sorunları üzerinde çalışıyoruz. Her zaman üretmenin ve çözmenin yanında olmanın gururuyla çeyrek asırdır İstanbul’umuzu 100 yıl yaşayacak, milletimize bu anlamda refah getirecek eserlerle donattık.

Bunları yaparken mutlaka bir fikir ve dürüstlük vardır. İnanın 25 yılda ulaştığımız hedeflerin her birine milletimizle el ele vererek, bütünsel bir bakış açısıyla çalışarak ulaştık. Halkımızın güvenli bir evde yaşama hakkını düşünürken hızlı ulaşım hakkını da ihmal etmedik.

Temiz bir çevrede yaşama hakkını savunurken sosyal belediyeciliği de göz ardı etmedik.

“İstanbul’a ne getireceğimiz belli”

Bunları neden anlatıyorum sevgili konuklar? Çünkü birazdan anlatacağım her projemizin ne zaman başlayıp ne zaman biteceği belli. Maliyet bellidir. İnsanlarımıza ve çevreye olan faydası ortadadır. Projelerimizi hangi sistemle gerçekleştireceğimiz, nasıl sonuçlandıracağımız, İstanbul’a neler getireceğimiz zaten belli. Gerçek belediyecilik tarifimiz tam olarak budur.

“İstanbul’u yöneten Cumhuriyet Halk Partisi’nin mevcut yönetimi son 5 yılın sonunda her alanda başarısız oldu.”

Neden bu kadar önemsiyoruz? İşimize neden bu kadar önem veriyoruz? Sebebi çok açık. Bu özenin sebebi İstanbullu kardeşlerimizin topyekun mutluluğudur. Tüm çalışmalarımızın merkezinde sadece sizler, İstanbul ve İstanbullular var. Pahalı İstanbullular, bugün İstanbul’u yöneten Cumhuriyet Halk Partisi’nin mevcut yönetimi, son 5 yılın sonunda her alanda başarısızlığa uğradı. İstanbullular bu başarısız yılların ardından artık çaresiz değil. Çare insanı merkeze alan hizmet anlayışıdır. Sistemli çalışmayla Siztem İstanbul’dur.

akpinarhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu