Yaşam

Netflix’in dizi setinde ‘drone kazası’ iddiası

Popüler dijital dizi ve sinema platformlarından Netflix tarafından Tayvan’da çekilen bir dizinin setinde kullanılan bir drone’un, dizinin başrol oyuncusu Kai Ko’nun yüzünü yırttığı iddia edildi. Olayla ilgili karşılıklı inkarlar geldi.

WebTekno’nun haberine göre,Olayın 27 Aralık’ta meydana geldiği ancak bugüne kadar gizli tutulduğu iddia edildi.

İddiaya göre kontrolünü kaybeden bir drone düştü ve saçılan kesikler Kai Ko’nun elmacık kemiğini paramparça etti. Oyuncunun menajerinden yapılan açıklamada Ko’nun yüzüne yaklaşık 30 dikiş atıldığı ve yüzünde önemli yaraların oluştuğu belirtildi.

ÜRETİCİLER TEZLERİ REDDİ

Bugüne kadarki en değerli Tayvan dizisi olarak lanse edilen Agent From Above’ın yapımcıları mm2 Asia ve Good Films Production tarafından yapılan açıklamalarda, bir kaza olduğu kabul edildi ancak tartışmaların bunu yansıtmadığına değinildi. gerçek, drone düştüğünde ve modüller etrafa dağıldığında.

Çekimin medyum olarak verildiğini açıklayan şirketler, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtiyor. Netflix ise konuyla ilgili gelişigüzel bir açıklama yapmadı.

Kai Ko, Tayvan’ın en ünlü aktörlerinden biridir. Yapım ekibinden yapılan açıklamada dikişlerin özel formüllerle yapıldığı ve oyuncunun yüzünün zarar görmeyeceği belirtildi.

haber-yenimahalle.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu