Haber

Canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a siyasetçilerden ‘geçmiş olsun’ mesajları yağdı.

Kanal 7 ve Ülke TV’nin canlı yayınına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşurken rahatsızlandı. Erdoğan’ın rahatsızlığı nedeniyle yayın yarıda kaldı.

“İŞTEN DOLAYI CİDDİ BİR ZORLUĞUM VAR”

20 dakikalık aradan sonra tekrar yayına başlayan Erdoğan programda şunları söyledi: “Günaydın dün ve bugün yoğun kampanya çalışması vardı. Bu çalışmalardan dolayı ciddi anlamda üşüttüm. Programı bir süreliğine iptal ettik, yanlış anlaşılır mı diye söz verdik gideceğiz.” Türkiye’de zaman zaman bu tür durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden başarılar bekliyorum.”

TÜM SİYASİ İSİMLERDEN BİLDİRİMLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın canlı yayında yaşadığı rahatsızlığın ardından muhalefet ve iktidardaki tüm siyasi isimlerden ‘geçmiş olsun’ mesajları yağdı.

KILIÇDAROĞLU: İYİ NİYET ALIN

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın rahatsızlığının ardından sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu, “Sayın Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

AKŞENER: ACİL ŞİFA DİLERİM

Kılıçdaroğlu’nun ardından paylaşım yapan İYİ Parti lideri Meral Akşener, “Sayın Erdoğan’a acil şifalar diliyorum.”

“SEÇİM SÜRECİNİ VE SEÇİM SONRASINI GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE GEÇİRMEK İSTİYORUM”

DEVA Parti Genel Başkanı Ali Babacan, “Kısa süreli bir rahatsızlığı bulunan Sayın Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Seçim sürecini ve geri kalanını sağlıkla geçirmeyi temenni ediyorum.”

DAVUTOĞLU DA MESAJ PAYLAŞTI

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Katıldığı televizyon programında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.”

“KALAN SÜRECİ HUZUR İÇİNDE TAMAMLAMAK İSTİYORUM”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Sayın Erdoğan’a canlı yayında yaşadığı rahatsızlıktan dolayı geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

“CUMHURBAŞKANI’NIN KENDİSİNİ YENMEYE ÇALIŞMAK BAŞKA…”

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Erdoğan’ın yayınının kesilmesiyle ilgili; Bir partiyi, lideri, başına kötü bir şey gelse (inşallah bir sağlık sorunu yoktur) sandıkta yenmeye çalışmak başkadır. ), geçmiş olsun demek başka… … Bunun ötesinde bir söz bize, bizim gibilere yakışmaz…” dedi.

HÜDAPAR LİDERİNDEN ERDOĞAN’A BAŞARILAR MESAJI

Cumhur İttifakı’nın ortağı HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Cumhurbaşkanımıza geçirdiği hastalıktan dolayı geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim sağlık, sıhhat ve afiyetler versin” mesajını paylaştı.

İBRAHİM KALIN: SAĞLIK DURUMU İYİ.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Çok teşekkür ederiz, Cumhurbaşkanımızın sağlığı yerinde. Allah muhafaza eylesin” dedi.

GÖKSU: DUA ÇOK İYİ

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Cumhurbaşkanımızın Allah ömrüne sağlık, sıhhat, bereket versin. Hamdolsun kendisi iyi. Geçmiş olsun başkanım.” dedi.

AK PARTİ ÇELİK: İYİ NİYET GÖSTERENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlığı çok iyi. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyoruz.”

guce-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu