Yaşam

Şiddet nedeniyle evliliği sona eren Simge Tertemiz yaşadıklarını şöyle anlattı: Hatırlamak istemediğim şeyler var.

Eski model ve sunucu Simge Tertemiz, Gökay Kalaycıoğlu ile yıllar önceki evliliğini, şiddet olaylarını ve 360 ​​Derece programına olan yeni ilgisini anlattı.

“Sevgili, hayatımın ödülü”

Evlendikten yıllar sonra yeni bir ilgiye yelken açtığını söyleyen ünlü isim yaşadığı tatmini “35 yaşında aşık oldum. Sevgilim geçmişin ödülü sanırım.”

“AİLEMİN VE ÇEVREMİN İSTEMEDİĞİ KİŞİYLE EVLİYİM”

19 yaşında tanıştığı erkek arkadaşıyla 6 yıldır ilgilendiğini söyleyen Simge Tertemiz, evlendikten 2 yıl sonra boşandı. Evliliği şiddet nedeniyle biten Tertemiz, “Eski eşim Murat’la 6 yıl âşıktık sonra evlendik. Küçük olduğum için haberim yoktu. Ailem ve çevrem beni çok uyardı. Murat’ı da istemiyordum.İlk başta ona çok kızmıştım ama artık ne alınıyor ne de kızıyordum.”

“ŞİDDET GÖRDÜM, KANDIRILDIM”

“Evliliğinizde hem fiziksel hem de psikolojik şiddet gördünüz mü?” Soru üzerine yaşadıklarını anlatan Tertemiz, “Yaşadım hatırlamak bile istemiyorum. Şiddet gördüm, aldatıldım. Evlilikte yaşanmaması gereken her şeyi yaşadım. Hiç düşünmedim.” sevgili olduğumuz dönemde böyle şeyler olacağını.Aynı eve girince böyle alışkanlıklar çıktı.Sevgilisiyken hiç şiddet kullanmadı ama her aldattığında “Barıştım. Kariyerimin zirvesindeyken bu sorunları yaşadım. Bu olaylarla sınandım. Boşanmak istemedi bizim davamız 4 duruşmada sonuçlandı. O da bu süreçte benim için çok şey yaptı. Sürecin bir an önce bitmesi için elimde deliller olduğu halde tazminat davasından vazgeçtim” dedi.

“ŞİDDETTEN SONRA ZAYIFLANDIM”

İlk eşinden şiddet gördüğünü ve aldığı dayak nedeniyle doğumdan kısa süre sonra sütten kesildiğini söyleyen Simge Tertemiz, “Ölüm endişesi yaşadım. Kızım da babasını çok az görüyor. Psikolojiye mi dayalı? İyi ki bunları yaşamışım, çok güzel bir ders oldu benim için. Artık olgunlaştım. Boşandıktan 10 yıl sonra bir erkeğe güvenmeye ve evlenmeyi düşünmeye başladım.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu