Haber

Enes Ünal, depremzedelere desteği için LaLiga’ya teşekkür etti

Türkiye’nin kalbi depremlerle yandı. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 9 saat ortasında 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.

Bu facianın ardından İspanya’da Getafe formasıyla mücadele eden Enes Ünal, depremzedeleri unutmadığı ve onlara destek olduğu için LaLiga yönetimine teşekkür ettiğini söyledi.

“LaLiga’ya ve herkese teşekkür ederim”

Milli futbolcu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemde insanları böyle görmek benim için çok ama çok zordu. Türkiye’de bu tür zorluklarla karşılaşan insanlara yardım edememek ve kendi sıcacık evimde olmaktan utanıyordum. Daha güçlü ayağa kalkın. LaLiga’ya ve ülkeme ve Suriye’ye yardım eden ve destekleyen herkese teşekkür ederim.”

“Kariyerimin en zor maçıydı”

Konsantre olmakta güçlük çektiğini söyleyen Enes Ünal, şunları söyledi:

“Her maçta motive olmaya çalışıyorum ama bu şüphesiz kariyerimin en zor maçıydı. Bu süreçte bana çok destek olan takımım ve kulübüm için sorumluluk almaya çalıştım.”

Hedefini depremzedelere adadı

Enes Ünal, Getafe’nin Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldığı 21. hafta maçında attığı golü depremlerde hayatını kaybedenlere ithaf etti.

La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu oynanan 1. ve 2. lig maçlarında beyin sarsıntısı felaketinde hayatını kaybedenler anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Real Madrid, Barcelona, ​​​​Atletico Madrid, Getafe, Sevilla, Valencia, Espanyol, Real Betis gibi LaLiga kulüpleri taraftarlarıyla birlikte yardım kampanyaları başlattı. Maçın canlı yayınlarında Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler için başlatılan yardım kampanyaları tanıtıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu