Yaşam

Kızılcık Şerbetindeki Şok Hileden Özge Özpirinçci’nin Komik Anlarına TV Dünyasında Yaşananlar

15 Ocak Pazartesi günü televizyon ve dizi dünyasındaki son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler oldu?

TikTok’ta bir kullanıcı Kingfisher setiyle karşılaştığı anları paylaştı. Dizideki araba sahnelerinin nasıl çekildiği ortaya çıktı.

Show TV’nin rekor kıran dizisi Kızılcık Şerbeti yine sosyal medyanın gündeminde. Hafta boyunca dizi izleyicilerinin yaptığı paylaşımları sizler için derledik.

Geçtiğimiz günlerde Dominik’e polis baskını yapan yarışmacı Seda Aktuğlu, havalimanında birinin telefonuna yazdığı mesajla ortalığı karıştırırken, Acun Ilıcalı bu mesajı bulup ada konseyinde yayınladı.

Adını Feriha Koydum beyazperdedeki yolculuğuna tam 13 yıl önce başladı. Yoksulluğuyla tanınan Feriha’nın o dönemde 1000 liraya aldığı meşhur ayakkabıları çoğunuz biliyorsunuzdur. Haydi bir hesap yapıp Feriha’nın aldığı ayakkabının güncel değerini bulalım!

Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti, son dönemde sosyal medyanın en aktif dizisi haline gelirken, dizinin hayranları da bir o kadar yaratıcı içerikler sunuyor. Bunlardan birine imza atan @berilhakdir isimli kullanıcı, Pembe’nin aldatışını 5 adımda anlattığı nefis düzenlemesiyle izleyicilerden alkış aldı.

Eski televizyon dizilerinden unutamayacağımız pek çok şey var. Halen konuşulan bir konu var. Özcan Deniz’in Aşkın Dağlarda Gezer dizisindeki bu sahne eşsizdir. Buyurun, görelim…

Yıllardır ATV ekranlarının vazgeçilmez isimlerinden biri Müge Anlı. Hafta içi her gün ekranlarda yerini alan Müge Anlı, bu sabah yayına başladığında şehitlerimizi unutmadı. Savaşlara isyan eden Anlı, “Bir karış toprak için değer mi?” söz konusu.

7 Mayıs Salı günü başlayacak Eurovision 2024’te yarışacak ülkeler, kendilerini temsil edecek şarkıcıları ve müzik gruplarını açıklamaya başladı. Nutsa Buzaladze, Eurovision’a katılacak olan Gürcistan’ı temsil etmeye hazırlanırken, Nutsa’nın 2015 yılında O Ses Türkiye’de yarıştığı ortaya çıktı.

FOX TV’nin sevilen dizisi Kızıl Goncalar’ın iki mekandaki çekimleri geçtiğimiz günlerde iptal edilmişti. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut’tan konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.

Show TV’de yayınlanan Sandık Kokusu dizisi, resmi X hesaplarından komik bir kamera arkası videosu paylaştı. Sahne için minibüse binmek zorunda kalan Özge Özpirinçci’nin dahiyane fikriyle yolcu minibüsüne binerek, “Biz sinemacıyız abi, bırak beni” dediği anlar çok konuşuldu.

Show TV’nin rekor kıran dizisi Kızılcık Şerbeti, bölümlerinin yanı sıra fragmanlarıyla da adından söz ettiriyor. 47. bölüm ikinci fragmanı yayınlanan dizide Mustafa’nın kısır olduğunu öğrenmesiyle Nilay’ın kimden hamile kaldığı büyük merak konusu oldu.

haber-dogankent.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu