Teknoloji

Last Epoch Tam Sürümünü Aldı

 
Eleventh Hour Games tarafından geliştirilen ve tam sürüm olarak yayınlanacak olan izometrik, aksiyon, rol yapma oyunu Last Epoch, 21 Şubat’ta geliyor.
 
İzometrik içeriğiyle gelen ve şu anda erken erişim sürümüyle piyasaya çıkan bu ürün, elbette uzun süredir erken erişime sahip oyuncuların kullanımına sunuluyor. Artık oyun yakın zamanda tam sürüme çıkmaya hazırlanıyor ve bu sayede oyunun en iyi içeriği tam sürümle birlikte sizlere sunulmak isteniyor. Elbette erken yaşam sürümüyle birlikte geri bildirimler alan geliştirici grup, tam sürümle bize en akıcı ve akıcı oyun deneyimini sunmak istiyor. Bu içeriklerin ve yeni güncellemelerin yer alacağı yapım, yukarıda da belirttiğimiz gibi 21 Şubat’ta yayınlanmaya hazırlanıyor. Oyunun resmi çıkış tarihi belirtilen günden itibaren olacak ve geçmişi ortaya çıkarıp geleceği yeniden şekillendirebileceğimiz bir yapıya yer verecek. Dolayısıyla uzun soluklu bir üretimin bizi beklediğini söyleyebiliriz.
 
Oyunda farklı karakter sınıfları bulunmaktadır. Bu karakter sınıflarından herhangi birini seçebiliyorsunuz ve burada karakter odaklı bir yapının söz konusu olduğunu söyleyebiliriz. 15 farklı ustalık sınıfının yer aldığı yapımda dilediğiniz sınıfları seçip bu sınıflarda ustalaşmaya çalışabilir, karakterlerinizi yükseltmeye çalışabilir ve yetenek ağacından istediğiniz becerinin kilidini açabilirsiniz. Elbette burada kilidini açabileceğiniz pek çok yeni yetenek var. Bu yeteneklerin kilidini açarak düşmanları alt etmeye çalışıyorsunuz ve aynı zamanda karakterinizin seviyesini yükseltmeye çalışıyorsunuz. Burada karakterinizle dünyayı keşfedebilir, düşmanları ortadan kaldırmak için farklı hamleler yapabilir, karakteriniz ile düşmanları tek tek veya toplu olarak dilediğiniz gibi ortadan kaldırabilir ve işveren savaşları diyebileceğimiz hem irili ufaklı düşmanlarla hem de devasa düşmanlarla karşılaşabilirsiniz. Aynı zamanda bu düşmanları yok etmek için elbette oradan saldırabilir, onların saldırılarından uzaklaşıp kendinizi savunabilir, menzilli saldırılar ve diğer saldırılarla düşmanlarınızı alt etmeye çalışabilirsiniz.
 
 
 
Bunun dışında oyunda farklı bölgeler de bulunuyor. Bu bölgeleri dilediğiniz gibi keşfedebilir, yeni ekipman ve kaynaklar edinebilirsiniz. Bu kaynaklarla elbette karakterinizi güçlendirebilir ve düşmanlarınıza karşı ayakta kalabilirsiniz. Elbette bu alanlar arasında harabeler, zindanlar ve daha fazlası yer alıyor. Buraya gidip dilediğiniz gibi keşfedebilir ve burada düşman çeşitliliğinin ne kadar farklı olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca bu bölgelerde açığa çıkarılacak çeşitli sırlar ve gizemler de bulunmaktadır. Bu içeriklerle birlikte ilginç görüşlerin de burada olduğunu söyleyebiliriz ve aktarabiliriz. Bunun dışında tabii ki burada farklı ganimetler yakalayabilir ve düşmanların arkasına saklanan bu ganimetleri ele geçirerek farklı ekipmanlar elde edebiliriz. Bu ekipmanlar elbette karakter ekranı içerisinde giyebileceğimiz ve karakterimizi güçlendirebileceğimiz faydalar içeriyor ve burada her ekipmanın bizi farklı şekillerde güçlendirdiğini aktarabiliriz.
 
Zamanda yolculuk yapabileceğimiz ve uzun soluklu bir macerayla karşılaşabileceğimiz yapımda, bu zindanları keşfederken tehlikeli zindanlara adım atabiliyor ve oradaki düşmanları ortadan kaldırabiliyoruz. Hemen hemen her zindanın sonunda işveren savaşları diyebileceğimiz düşmanlarla karşılaşabiliyoruz ve onları ortadan kaldırarak efsanelerle ve ekipmanlarla tanışabiliyoruz. Burada bir crafting mekaniğinin bulunduğunu da belirtebiliriz, topladığımız kaynaklar ve ekipmanlarla farklı ekipmanlar oluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz. Aslında oyunda oynadığımız sürece efsanevi silahlar yaratıp yaratabiliyoruz ve daha fazla transformatörle yetenek ağacının gücünden faydalanabiliyoruz.
 
Oyunda kaynakları bir araya getirmek çok önemli. Çünkü bu sayede hem daha farklı ve daha güçlü silahlar elde edebiliyor hem de diğer oyunculardan daha güçlü kodlamalar alabiliyoruz. Oyun hem tek oyunculu hem de çevrimiçi co-op yapısına sahip. Bu durumla birlikte oyundaki ilerlememize tamamen karar veriyoruz ve keyifli bir deneyim yaşamak için ilerlememize devam ediyoruz.
 
 
Aksiyon rol yapma deneyiminin de yer aldığı yapımda çoğunlukla zindanlar yer alıyor ve bu zindanları tamamen temizleyip ortadan kaldırmak bizim işimiz. Vahşi doğadayken farklı düşman türleri ile savaşabilir, farklı becerilerimizi kullanarak örümcekleri ve farklı türdeki düşmanları yok edebilir, ayrıca kendi sınıfımızın becerilerinden de faydalanabiliriz.
 
Örneğin oyunda büyü yapan bir sınıf, yakın dövüşe odaklanan bir sınıftan oldukça farklı görünüyor. Burada her sınıfın farklı becerileri ve avantajları var, siz de buna göre kendi seçiminizi yapabilirsiniz. Hangi sınıfa uygun olduğunuzu düşünüyorsanız ona göre denemeler yapabilir ve size en uygun sınıfı burada seçebilirsiniz. Kızgın tanrılarla dolu karanlık bir imparatorluğun olduğu bir dünyadayız ve bu dünyada hayatta kalmaya çalışırken bu kararla aydınlanmaya çalışıyoruz. Elbette geçmiş dünyalara seyahat edebileceğimiz ve karanlık sınırı ortaya çıkarabileceğimiz varsayımında bir arka plan hikayesi var. Bu hikaye kapsamında kendimizi çeşitli görevlere atayabiliriz.
Hikaye görevlerinden sidemenlere kadar farklı içeriklerle karşılaştığımız yapımda elbette yine bu görevlerin içeriğinin yanı sıra ekipman, kaynak ve hatta hazineler de elde edebiliyoruz ve bunları yaparak karakterimizin seviyesini de yükseltebiliyoruz. ve yeni becerilerin kilidini açın. Yetenek ağacının oldukça ağır ve güçlü olduğu bu yapımda ayrıca efsanevi silahları da burada görebiliyoruz ve bu silahlarla birlikte düşmanları alt etmeye çalışıyoruz.
 
 
 
Oyunda ilerlememize devam etmeden önce burada bize nasıl bir dünyanın sunulduğunu, düşmanların nasıl saldırdığını öğrenmek elbette çok önemli, aynı zamanda düşmanların gücünü de tartmak çok önemli. Oyun içerisinde farklı alanlara doğru ilerlediğimizde düşmanların sürekli bize saldırdığını görebiliyoruz ve ilginç görüntüler karşımızda. Yapım içerisinde 5 adet güçlü class ile başlayabileceğimiz 15 adet master class bulunduğunu ve bu şekilde maceramıza başlayabileceğimizi belirtebiliriz. Sınıfımızdaki yükseltmelerin oldukça hızlı olduğuna ve bu yükseltmelerle sınıfımızın en iyisi olması gerektiğine inanıyoruz ve bu büyük macerada yolumuza bakabiliriz.
Geliştirici gruba göre oyunda yüzden fazla yetenek ağacının bulunduğunu söyleyebiliriz ve bu yetenek ağaçlarının aslında oldukça fazla sayıda olduğunu da deneyimleyebiliyoruz. Bu yetenek ağaçları sayesinde farklı yeteneklerin kilidini açabilir ve birçok yetenekle oyundaki düşmanları alt etmeye çalışabiliriz. Aslında oyundaki her sınıfın kendine özgü yeteneklerinin yanı sıra, kendi oyun tarzımızda oluşturup bunu oyuna yansıtabileceğimiz bir yapıyla da yerimizi alabilir, aynı zamanda seviyemize de yükseltebiliriz. usta sınıfı. Biliyorsunuz bu tür oyunlarda her oyuncu farklı bir deneyim yaşayabiliyor ve bu deneyimi kendine göre özelleştirip kişiselleştirebiliyor.
Bu deneyimi barındıran yapımda uzun bir macera bizi bekliyor ve bununla birlikte kendi efsanemizi yaratacak hikayemize burada başlayabiliriz.
 
Burada her oyuncu farklı deneyimlerle birlikte ilerleyebiliyor ve kendi güçlendirmelerinizi ve ekipmanlarınızı dilediğiniz gibi karakterinize uygulayabiliyorsunuz. Okçulardan büyücülere ve daha fazlasına kadar istatistiklerinizi arttırabileceğiniz ve daha güçlü hale gelebileceğiniz üretim sınıfları ile oyundaki yerinizi alabilirsiniz. Öte yandan ilgi çekici ortamların ve canlı atmosferlerin yer aldığı yapımda, bu görüntülerin içinde kendimizi kaybedip, izometrik bir rol yapma deneyimiyle ganimet avına dalanabiliyoruz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi farklı ekipman sınıfları bulunmaktadır. İşte nadir ekipmanlardan efsanevi ekipmanlara kadar bu ekipmanların nitelikleri. Elbette en yüksek donanım kalitesi efsane içeriklerle birlikte bizlere sunuluyor ve oyunda bunlara sahip olmak bir ayrıcalık.
 
 
 
Tekrar oynanabilirlik açısından oldukça güzel içerikler barındıran ve üst düzey mekaniklerle karşımıza çıkan yapımda aksiyon sistemi de oldukça önemli. Çünkü oyundaki izometrik bakış açısıyla elbette aksiyona geçip onu karakterimize en uygun şekilde yönetmeye başlayabiliyoruz. Oyun derinlemesine sınıf sistemlerine ve bir beceri ağacına sahiptir. Bu sistemler sayesinde kendi eylemlerimizi özelleştirebiliyor ve kişiselleştirebiliyoruz. Elbette oyun dünyasında güçlü bir yapıyla karşımıza çıkıyor ve burada öğrenmesi kolay ama ustalaşması zor bir yapıyla karşılaşabiliyoruz. Oyunda farklı görevler üstlenebiliyoruz ve bu görevlerle hem yeni içerikleri hem de arka planda bize sunulan hikayeyi deneyimleyebiliyor, böylece keyifli bir deneyime adım atıyoruz. Pek çok oyun için kaynaklarla karşılaştığımız ve elbette bu kaynakları kendimize alarak hem oynanışımızı hem de deneyimimizi kişiselleştirdiğimiz yapım, hem deneyimli oyunculara hem de yeni gelenlere hitap ediyor. Bu arada bu içerikler tamamen tek tek harmanlanabilir.
Nadir ve güçlü ganimetleri avlayabileceğimiz, bu ganimetlerle kendi karakterimizi güçlendirebileceğimiz ve ayrıca düşmanlara karşı savaşabileceğimiz, üretimdeki sihirli eşyalarla ilerleyebilir ve rotanızı değiştirebilirsiniz. Her oyunda farklı durumlarda yer alabilir ve oyununuzun temposunu ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz. Elbette bu tür oyunları arkadaşlarınızla oynamak ve katılmak, çok eğlenceli bir deneyimin kilidini açabilir ve aynı zamanda iyi vakit geçirebilirsiniz. Bu sayede arkadaşlarınızı da yanınıza davet edebilir, düşmanlara karşı savaşabilir, kendi karakterinizi daha üst seviyelere çıkarabilir ve bu şekilde daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca oyunda çeşitli etkinlikler mevcut ve bu etkinliklere arkadaşlarınızla katılabileceğiniz gibi diğer oyuncularla da yarışmaya başlayabilirsiniz. Bu tür içerik ve modların üretiminde üst düzey bir yapının bulunduğunu söyleyebiliriz ve oyunun yakın zamanda tam sürüme hazırlandığını da söyleyebiliriz.
 
 
Elbette şu ana kadar erken erişim sürümde pek çok sorun yaşandığı söylenebilir, şimdi ise tam sürümle birlikte bu sorunların tamamının ortadan kaldırılacağı belirtiliyor. Geliştirici ekibe göre oyunun tam sürümü elbette sorunsuz bir şekilde tamamen karşımıza çıkacak ve yeni güncellemeler içerecek. Ayrıca oyunun Steam sayfasına bakacak olursak oldukça olumlu bir etikete sahip olduğunu ve oyuncuların genel olarak bu oyunu çok beğendiğini söyleyebiliriz. Oyunun etiketi ve yorumları bu sorunu doğruluyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız bu oyuna göz atabilir ve deneyebilirsiniz. İzometrik aksiyon rol yapma deneyimi yaşamak istiyorsanız bu oyunun tam size göre olduğunu söyleyebiliriz.
Ayrıca oyunun Steam sayfasına bakacak olursak 18$ fiyat etiketine sahip olduğunu söyleyebilirim. Tam sürümle birlikte bu fiyatın artıp artmayacağı şu an için belli değil.

haberakdagmadeni.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu