Haber

Nissan Hyper Force: Elektrikli Otomobillerin Yeni Gücü

Elektrifikasyon hareketleriyle birlikte markaların pek çok farklı konsept otomobilini görmek mümkün hale geliyor. Şimdiye kadar genel olarak hayatımıza entegre olan elektrikli otomobiller artık egzotik otomobil sınıfına girerek yüksek güçlere ulaşmayı kolaylaştırıyor. Nissan Konsept olarak tanıtılan Hyper Force da bunlardan biri. İşte Nissan Hyper Force ve detayları…

Nissan Hyper Force konsepti 1300 Hp güce sahip ve tamamen elektrikli!

Japonya Mobilite Fuarı’nda Nissan, beş “hiper” konsept araçtan oluşan yenilikçi serisinin ses getiren finali olan Nissan Hyper Force’u tanıttı. Fuardan önceki 3 Ekim tarihinden bu yana her hafta bir elektrikli araç konsepti tanıtan Nissan, gelecekteki müşteri ihtiyaçlarını ve yaşam tarzlarını geniş bir yelpazede öngörerek insanların hayatlarını yenilik ve heyecanla zenginleştirme yeteneğini ortaya koydu.

Nissan CEO’su Makoto Uchida, Hyper Force’un “geleceğin sembolü” olduğunu söyledi. Açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bugün sergilenen beş konsept otomobilin tamamı geleceğin simgeleridir ve ‘başkalarının yapmadığını yapmaya cesaret etme’ şeklindeki kurucu ruhumuzun somutlaşmış halidir.” Sözlerine yer verdi.

Doblo gitti, kardeşi geldi: Tofaş, dört marka için yerli üretime başlıyor!

Tamamen elektrikli olarak üretilen ve yüksek performansa odaklanan Hyper Force, hassas ve hızlı ivmelenmeyle 1.000 kW’a kadar güç üretebilen, optimum ağırlık dengesine, tamamen katı hal bataryaya ve yüksek çıkışlı, tamamen elektrikli bir otomobil. güç aktarma organı. Nissan’ın e-4ORCE teknolojisiyle asfaltta dört tekerlekten çekiş sağlayan bu otomobil, yüksek dirençli karbondan yapılmış hafif bir gövdeye sahip.

Otomobilin tasarımı Nissan NISMO yarış grubuyla birlikte tasarlanırken, aracın kaputun altındaki ön kısım gibi kısımlarında zeminde tutunmayı artıracak 2 katmanlı tasarım gibi gizli ama değerli detaylara yer verildi. Konseptin iki sürüş modu var: “R” (yarış) ve “GT” (grand touring). Moda bağlı olarak renk ve görünüm değiştirebilen grafik kullanıcı arayüzü, sürüş koşullarına uygun olarak sürücüye en gerekli bilgileri anında gösterecek şekilde tasarlandı.

Kaynak: Shiftdelete / Araba

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu