Haber

Sakarya’nın kararı ‘Türkiye Asrı’ydı

SAKARYA (İGFA) –Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Aziz, sandığa gidip iradesini yansıtan her bir vatandaşa ayrı ayrı teşekkür ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesiyle başlayan Türkiye Asrının hayırlara vesile olmasını diledi.

28 Mayıs seçimlerine Türkiye ortalamasının üzerinde yüzde 88,67 katılım oranıyla katılan tüm Sakaryalılara teşekkür eden Önder Ekrem Aziz, “Sakarya’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 68,49 ile büyük destek ve iltifat gördü. Sakaryalı hemşehrilerimiz ‘Doğru Adamla Devam’ fikrine güçlü katkılar sağladı. 28 Mayıs’ta kaybeden olmadığı için kazanan milletimizin her bir ferdidir. Sakaryalı hemşehrilerimiz ve milletimiz bu kararlarını Asr-ı Türkiye lehine kullanmışlardır” dedi.

Sakarya’nın Türkiye ortalamasının üzerinde yüzde 88,67’lik katılım oranıyla seçimlere katıldığını paylaşan Önder Büyük, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 68,49 puanla büyük bir destek ve iltifat gördü. Sakaryalı hemşehrilerimiz ‘Doğru Adamla Devam’ fikrine güçlü katkılar sağladı. 28 Mayıs’ta kaybeden olmadığı için kazanan milletimizin her bir ferdidir. Sakaryalı hemşerilerimiz, milletimiz, Asr-ı Türkiye’den yana kararını kullanmıştır. Seçimlerin sağlıklı bir şekilde ilimizde gerçekleşmesi için sandık başına giderek iradelerini ortaya koyan ve görev yapan kamu çalışanlarımıza, parti temsilcilerimize, sandık görevlilerimize, gözlemci ve emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyorum. ”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu